Instruktører

Våre drillinstruktører


Vårt team består av flere flinke, faste drillinstruktører, i tillegg til at vi leier inn eksterne instruktører til workshops som Kick-off, helgetreninger eller til innlæring av koreografier. Trenerteam 2019-2020


Vi har flere flinke instruktører til den kommende sesongen!

Benedicte

Benedicte er 16 år og er en av to instruktører i aspirantundervisningen i tillegg til at hun instruerer i solo. Hun har flere års erfaring som driller hos oss, er flink til å lære bort, og har alltid et smil og et triks på lur.

Julie

Julie er 20 år gammel og trener de eldste drillerne i Tigerstaden Drill i solo programmer i år. Hun har flere gode resultater fra internasjonale konkurranser i ulike kategorier. Hun har undervist i seniorene hos oss siden høsten 2019.

Michelle

Michelle er 25 år og har pedagogisk utdanning i tillegg til flere års erfaring som drillinstruktør. Hun har hatt ansvar for nybegynnergruppen, solister og duetter hos oss, og liker å jobbe med barn og unge! I tillegg er hun aktiv driller i solo i Tigerstaden Drill.

Stine

Stine er 22 år og fra Sunnmøre med flere års erfaring som aktiv driller og instruktør i både korps- og sportsdrill. Hun begynte hos oss våren 2019 og underviser i tropp og duett ved siden av studier. Hun er glad i turn og kombinerer det gjerne med kule triks med drillstav!

Christina

Christina er 23 år og har mange års erfaring som aktiv driller i tropp og solo. Hun har undervist hos oss siden 2015 i solo, duett og parade. Hun er en sprudlende instruktør som legger spesielt vekt på styrketrening og uttøying i timene sine. 

Dorthe

Dorthe er 20 år og jobber som instruktør hos oss vedsiden av studier på OsloMet. Hun har mange års erfaring som aktiv driller i tropp og solo. Hun begynte som drillinstruktør hos oss høsten 2019, og har undervist solister og duetter. 

2019 © Tigerstaden Drill – Oslo, Norge

Materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med organisasjonen Tigerstaden Drill er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Nettside laget av Tiril Guttorm.