Om oss

Tigerstaden Drill

ble stiftet i 2015 og har bygget opp et aktivitetstilbud for barn og unge i Oslo og omegn. Drilltroppen er åpen for alle – uansett alder, bosted og miljø. Vårt mål er at alle medlemmer skal oppleve mestring, drill- og danseglede. Vi ønsker tett oppfølging med instruktører og drillerne våre slik at alle har en drillfaglig utvikling.


Tigerstaden Drill driver hovedsaklig med konkurransedrill, men vi har også et samarbeid med Oslo Janitsjar når det nærmer seg 17.mai og gjør parade med de noen datoer i løpet av året. Dette er obligatorisk for alle medlemmer å delta på. I forkant av dette settes det opp egne paradetreninger. 

I tillegg deltar vi på andre arrangementer i byen som feks. Elvelangs, Sagene Bydelsdager og Dansens Dager der vi viser drill med lysstaver og andre kule effekter.


Om styret

Styret er Tigerstaden Drill sitt høyeste organ. Styret kan kontaktes på e-post på styret@tigerstadendrill.no eller direkte til følgende adresser og roller:

 • Leder: Mai S. Hansen

leder@tigerstadendrill.no

 • Nestleder: Michelle H. S. Hansen

nestleder@tigerstadendrill.no

 • Kasserer: kasserer@tigerstadendrill.no
 • Styremedlemmer: Dorthe A. F. Øverli, Ragna Tunold og Benedicte Eek Trondsen


Om instruktørene

Vi har flere drillinstruktører og koreografer hos oss. Dersom du vil møte instruktørene våre må du gjerne komme innom oss på trening for å hilse på! Vi er opptatt av at de skal ha en solid drillfaglig bakgrunn og være til inspirasjon for våre drillere. Dersom du er interessert i å være instruktør er du velkommen til å ta kontakt med oss på e-post.


Deltagelse på drillkonkurranser

Alle våre troppsmedlemmer stiller på minst tre konkurranser i lpet av året (Skjærgårdsdrill, Østlands- og Norgesmesterskapet). Tigerstaden Drill vil sammen med sine utøvere og deres foresatte (dersom medlem er under 18 år) planlegge konkurranseåret.


Sosialt

Vi tilbyr en sosial møteplass på tvers av alder og miljø; vi har felles egentrening hver lørdag, men også andre arrangementer i løpet av året som dekkes/arrangeres av klubben feks. pizzakveld, grilling eller liknende.Oppvisninger

Hvert semester avsluttes med en juleavslutning eller sommeravslutning der familie og venner er velkomne. Her får alle våre utøvere vist frem det de har trent på til konkurranse og gjennom hele sesongen.


Forsikring

Alle medlemmer blir automatisk ulykkesforsikret gjennom Norges Musikkorps Forbunds avtale med Tryg når medlemsavgiften til Tigerstaden Drill er betalt. Les mer om forsikringen til NMF her.


Dugnad

Tigerstaden Drill er fri for "obligatoriske" dugnader! Vi mener at dugnad er frivillig, sosialt og gøy! Vi oppfordrer de som kan og har lyst til å bidra med det de ønsker. Det er frivillig å ta initiativ til feks. kakebaking, varetelling og bruktsalg.


God drillskikk :)

 • Møt opp 5-10 min før avtalt tid: Treningen skal begynne presist, møt opp før så du rekker å skifte og gjøre deg klar.
 • Det skal alltid gis beskjed i så god tid som mulig på forhånd ved fravær til instruktør via SMS.
 • Ha med nødvendig utstyr (drillstav etc), drikkeflaske og eventuelt frukt/nøtter til lange treninger.
 • Ha på treningsklær, sko og oppsatt hår (ingen ringer eller smykker).
 • Godteri, tyggis, snus, røyk eller brus er ikke tillatt på trening.
 • Gjør ditt beste og ikke forstyrr undervisningen unødvendig. Dersom utøver ikke er helt i form skal det gis beskjed før timen starter slik at instruktør kan ta hensyn :)
 • Mobiltelefoner bør ikke tas i bruk før man forlater lokalet
 • Det er i utgangspunktet obligatorisk oppmøte på de aller fleste arrangementer i Tigerstaden Drill med mindre noe annet er presisert.
 • Vi skal omtale hverandre positivt og er bevisst mottoet vårt; "Samhold, respekt og drillglede". Tigerstaden Drill skal være mobbefritt!
 • På konkurranse skal representanter fra Tigerstaden Drill oppføre seg fint mot hverandre og konkurrenter. Vi heier på alle utøvere på gulvet.
 • Koreografier kan ikke benyttes utenfor Tigerstaden Drill dersom det ikke er avtalt med koreograf og styret på forhånd. Styret skal informeres.
 • Dersom det er noe alvorlig som må varsles om; det være seg mistrivsel, uenigheter eller andre hendelser, kontakt styreleder/instruktør per telefon/e-post så fort som mulig.


2019 © Tigerstaden Drill – Oslo, Norge

Materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med organisasjonen Tigerstaden Drill er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Nettside laget av Tiril Guttorm.