Kurs og priser

2018 © Tigerstaden Drill – Oslo, Norge

Materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med organisasjonen Tigerstaden Drill er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Nettside og foto av Tiril Guttorm

Drillkurs

Vi har drillkurs for barn, ungdom og voksne på alle nivåer! Man kan begynne hos oss fra og med året man fyller 7 år og vi har drillere fra 7-27 år hos oss. Vi trener solo, duett og tropp på sentrale skoler og lokaler i Oslo.

Nedenfor finner du timebeskrivelser, men med forbehold om justeringer etter påmelding. Vi arrangerer Kick-Off/prøvetime hver vår og høst, send gjerne en mail om hva du vil prøve. Hos oss undervises det hovedsakelig i Drilldans og Twirling, men vi har også stilt i paradekategorien Exhibition Corps. Drillverdens konkurransekategorier kan du lese mer om samt se eksempler på her.

Aspiranter

 

Nybegynnergruppe for gutter og jenter fra 7 år og oppover med fokus på drill med show og dans. Et kult nybegynnerparti for deg som ikke har drillet før. Timene vil inneholde grunnleggende drill– og danseteknikk med variasjon i bruk av drillstav. Gruppa vil lære en drillkoreografi og viser den frem på oppvisning til jul og sommer. De blir også med i parade sammen med hele drilltroppen og janitsjarkorpset i utesesongen. Gruppen deles ved behov inn etter alder.

 

60 min i uka

 

Parade

 

 

 

Alle medlemmene våre deltar i parade. Oppdragene vi deltar på er våre viktigste arenaer der vi bygger fellesskap og kan vise Oslo hva drill er. For å bli bedre kjent på tvers av treninger og alder trener vi derfor parade sammen etter ØM hvert år før vi driller med Oslo Janitsjar 1. og 17. mai i tillegg til øvrige oppdrag. Vi fyller gata med høye kneløft, spark, hopp og SMIL!

 

 

 

Tropper

Preteen/Junior/Senior

Intermediate - Advanced

 

Konkurransetropper settes sammen ut i fra alder og nivå og lærer koreografi innen Drilldans eller Twirl Team. Inndeling av tropper skjer på høsten.

Dette er et konkurranseparti der det forventes at alle møter på trening og legger inn god innsats. Troppene stiller i minst to drillkonkurranser i løpet av året (ØM og NM). Årets juniortropp er ca. 13-16 år gamle og seniortroppen 20-25 år. På grunn av deltakelse i konkurranse er det fraværsgrense på 3 ganger per skoleår.

 

120 min i uka.

 

Troppsavgift i én drillkonkurranse og et kostyme er inkludert.

Solister og duetter

Åpent nivå

 

Vi tilbyr undervisning for våre medlemmer i alle solo– og duettkategorier på alle nivåer. Her får man sjanse til å videreutvikles og utfordres innen for eksempel en- og tostavdrill eller drilldans. Spør oss eller instruktøren din om råd om hva du bør velge hvis du er usikker.

 

60 min i uka

 

I solo/duett dekker man alle utgifter selv i forbindelse med konkurranser og kostymer.

 

Egentrening

En over 18 år må være tilstede

 

 

Egentreningstiden uten instruktør er inkludert i medlemskapet for alle og benyttes fritt. På egentrening jobber man med å finpusse koreografier, triks, turn/danseteknikk eller utforske improvisasjon med drillstav. Du kan benytte et skjema med spesifikke mål for egentreningen som følges gjennom året.

 

PRISER

Hovedkontingent + Pris = semesteravgift

Semesteravgift faktureres høst og vår. Påmelding er bindende august tom. juni og det er 4 ukers angrefrist.

KURS

Nivå og alder

PRIS (per semester)

HOVEDKONTINGENT

GRUNNPRIS

Medlemskap med forsikring

1000,-

Aspiranter

Nybegynner

Alder fom. 7 år, ingen øvre aldersgrense

300,-

SOLO/DUETT

Alle nivå, alle aldere

900,-

Tropper

Alle nivå, fra nybegynner til advanced

Preteen, junior og senior

1400,-

PRISEKSEMPLER på ulike sammensetninger av kurs per semester:

Et medlem i Aspirant: 1000+300 kr = 1300 kr per semester

Et medlem med feks. to kurs: 1000+1400+900 kr = 3300 kr per semester

Et medlem i Tropp: 1000+1400 kr = 2400 kr per semester

 

Angrerett for kurspåmelding er 14 dager fra kursoppstart. Det er bindende påmelding høst+vår. Dersom du allikevel ønsker å avslutte medlemskapet må du betale for begge semesterne.

 

Alle prisene inkluderer

  • Lån av en paradeuniform
  • Forsikring i NMF
  • Tilgang på tid til egentrening

 

I konkurransetropp dekkes én troppsavgift i konkurranse samt et kostyme i løpet av sesongen. Medlemmer i tropp stiller på Østlandsmesterskapet og Norgesmesterskapet i Drill hvert år. Nybegynnere får mulighet til å låne en drillstav den første måneden og tilbud om å kjøpe den hvis de fortsetter.

 

DU TRENGER:

  • Treningstøy, vannflaske og dansesko/innesko. Konkurransedrillere må bruke beige/hudfargede jazzsko på konkurranse.
  • Sorte sneakers; nybegynnere bruker vanlige sorte joggesko. Junior/senior bruker sneakers med splittet såle som feks. kjøpes på Lisbeths Dancewear på Lilleaker i Oslo.
  • Drillstav
  • Solbrune strømpebukser til 17. mai, konkurranser og oppvisninger
  • Solister og duetter må selv dekke konkurranseutgifter og kostymer tilknyttet solo/duett. Vi har et kostymelager til disposisjon med et begrenset utvalg.

 

DUGNAD

Tigerstaden Drill er fri for obligatoriske dugnader - Hva mener vi med det? JO, vi mener at dugnad er frivillig, sosialt og gøy og at dugnadsånden tuftes best på nettopp frivillig innsats. De som ønsker kan bidra med kakebaking, bruktsalg eller ta eget initiativ til varetelling, kontakte sponsorer m.m.

 

PÅMELDING

Gjøres i august og man er medlem ut skoleåret; både høst og vårsemesteret. Kursene faktureres to ganger i året i september og januar.

Påmelding er gjelder for august-juni og vi gir 4 ukers angrefrist.

Forventninger

Møt opp forberedt og i tide; ha med nødvendig utstyr og øv på drill/danseteknikk hjemme/utendørs når du kan. Drill er en lagsport og instruktør må alltid ha beskjed i så god tid som mulig på SMS dersom man ikke kan møte. Vi har en maksgrense på antall fraværstimer i konkurransetropp siden man er avhengig av fulltallig oppmøte for å få maks utbytte for gruppa. Utøvere/foreldre har ansvar til å ta initiativ til egentrening ved fravær og disse avtales med instruktør/styret da en over 18 må være til stede. Alle medlemmer deltar på jul- og sommeroppvisninger, paradedrill og marsjøvelse/treninger. Hvis man ikke kan delta på feks. 17. mai eller pådrar seg en skade må styreleder varsles.

 

Oppvisninger

Vi har fokus på å utvikling av oppvisningsglede; Juleshow er "fristen" for at drillere/instruktører skal lære inn koreografier. Vi arrangerer både juleoppvisning og sommeroppvisning, men de som har tid og lyst deltar også på Elvelangs, Dansens Dager og Sagene Bydelsdager. Dette er våre mest tilgjengelige arenaer der vi kan vise hva drill er og er viktige for å rekruttere. Felles obligatoriske arrangementer er hovedsakelig jule- og sommeroppvisning og paradedrill i samarbeid med janitsjarkorpset.

 

Parade

Alle medlemmer hos oss driller parade sammen med Oslo janitsjar på 17. mai i barnetoget. Vi driller med både en og to drillstaver i gata og har fokus på smil, glede og noen overraskelser! Dersom vi får tilbud om å være med i 1. maitog deltar vi også der. Som medlem får du låne paradeuniform av oss til utearrangementer og oppvisninger. Medlemskapet inkluderer ekstraøvelser i forbindelse med 17. mai. April og mai er årets viktigste rekrutteringssesong utendørs og dersom man ikke kan delta på enten 17. mai eller 1. mai må man gi beskjed eller søke fritak.

 

Anbefaling

Kjære foresatte og medlemmer, still oss spørsmål når dere lurer på noe! Les informasjonen på nettsidene og følg med på e-post og eventuelt også Facebookgruppen vår. Motiver barnet ditt for trening og pass på at det møter forberedt. Ta kontakt med styrelederen ved skader eller spesielle utfordringer og behov; vi vil være en klubb der alle skal få sjanse til å bli sett og hørt. Støtt alle på laget og husk at alle er like viktige.