Instruktører

Våre drillinstruktører


Vårt team består av flere flinke, faste drillinstruktører, i tillegg til at vi leier inn eksterne til workshops som Kick-off, helgetreninger eller til innlæring av koreografier. Vårt faste trenerteam inngår i prisene for vanlige kontingenter (se kurs og priser), mens innleide koreografer og instruktører utenom dette dekkes av de som ønsker det selv.


Trenerteam og timeplan for sesongen 2019-2020 er under planlegging. Vi er for tiden på jakt etter nye drillinstruktører og vil gjerne høre fra deg hvis du kan tenke deg å jobbe sammen med oss!Trenerteam 2018-2019


Michelle Hansen, Tiril Guttorm, Christina Fagerlund, Ida Celine Øiehaug, Dorthe Fossum Øverli, Maya Kosmo, Benedicte Eek Trondsen og Stine Bøstrand.

Michelle

Michelle er 24 år og en av initiativtakerne bak Tigerstaden Drill, og har pedagogisk utdanning i tillegg til flere års erfaring som drillinstruktør. Hun har hatt ansvar for nybegynnergruppen, solister og duetter hos oss, og liker å jobbe med barn og unge! I tillegg er hun aktiv driller både i tropp og solo i Tigerstaden Drill.

Ida Celine

Ida Celine er 23 år og fra Sunnmøre. Hun har mange års erfaring som aktiv driller i tropp og solo, samt utdannelse Bachelor Jazzdans fra Bårdarakademiet i tillegg til pedagogikk. Hos oss underviser hun tropp junior, men har også hatt aspiranter og koreografert soloer og duetter.

Stine

Stine er 22 år og fra Sunnmøre med 12 års erfaring som aktiv driller og instruktør i både korps- og sportsdrill. Hun begynte hos oss våren 2019 og underviser i solo ved siden av studier. Hun er glad i turn og kombinerer det gjerne med kule triks med drillstav!

Tiril

Tiril er 27 år og er også en av initiativtakerne bak Tigerstaden Drill, med mange års erfaring som drillinstruktør på Østlandet og i Trøndelag. Hun har undervist drillere fra aspirant til senior, og er aktiv driller i solo og tropp i tillegg til at hun gjerne tar dansekurs innen jazz og moderne.

Dorthe

Dorthe er 19 år og har mange års erfaring som aktiv driller i tropp og solo. Hun begynte som drillinstruktør hos oss høsten 2019 ved siden av studier, og har undervist solister og duetter. 

Benedicte

Benedicte er 16 år og er assistent i aspirantundervisningen hos oss fra høsten 2019. Hun har flere års erfaring som driller hos oss og går også i korps ved siden av. Hun er flink til å lære bort, og har alltid et smil og et triks på lur.

Christina

Christina er 22 år og fra Nord-Norge og har mange års erfaring som aktiv driller i tropp og solo. Hun har undervist hos oss siden vi startet opp i 2015 i solo og parade. Hun er en sprudlende instruktør som legger spesielt vekt på styrketrening i timene sine. 

Maya

Maya er 20 år gammel og er den eneste av instruktørene våre som kan kalle seg Europamester! Hun har mange gode resultater fra både EM og VM i solo, duett og tropp. Hun har undervist i senior tropp hos oss siden høsten 2019.

2019 © Tigerstaden Drill – Oslo, Norge

Materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med organisasjonen Tigerstaden Drill er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Nettside laget av Tiril Guttorm.