Bli medlem

Bli medlem 2017-2018

Vennligst oppgi korrekt informasjon i feltene nedenfor. I meldingsfeltet vil vi gjerne at du/dere oppgir hvilket nivå medlemmet ligger på fra nybegynner til litt øvet/avansert. Følg med på Facebook for prøvetimer for nybegynnere og ta kontakt dersom du ønsker prøvetime sammen med junior/seniortroppen.

 

Hos oss har du mange alternativer; du setter sammen din egen kursplan. Prisliste for kurs finner du her. Vennligst les denne og se over eksemplene på ulike kurssammensetninger. Ta kontakt med oss hvis du er usikker på hva du bør velge.

 

Våre kurs følger skoleåret og vi sender faktura i begynnelsen av høst- og vårsemesteret. Angrerett for påmelding er 14 dager fra kursoppstart og avmelding gjøres skriftlig på e-post til styremailen. Vi tar kontakt per e-post så snart vi kan, og ser frem til å høre fra deg/dere!

Velkommen til Tigerstaden Drill :)

 
 
 
 
Tiger-Newbie
Tiger-Team (Konkurransetropp)
Solo/Duett Dance/Twirling
Showdrill Ungdom/Voksen (16+)
KUN egentrening (18+)
 
0 år
1-2 år
3-4 år
Over 5 år
 
Ja
Nei
 
 
 
 
 
 

*Godkjenner bildebruk på nett/medier

Markér JA/NEI om du godkjenner bruk av bilder av medlemmet på nett eller trykte medier (Facebook, avis, pressemeldinger m.m).

2017 © Tigerstaden Drill – Oslo, Norge

Materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med organisasjonen Tigerstaden Drill er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Nettside og foto av Tiril Guttorm