Kursregistrering

Bli medlem 2018-2019

Ta kontakt dersom du ønsker prøvetime sammen med aspirantene- junior- eller seniortroppen.

 

Vi vil gjerne oppfordre alle til å delta i tropp, men dette er selvfølgelig valgfritt. Prisliste og kursinnhold finner du her. Ta kontakt med oss hvis du er usikker på hva du bør velge.

 

Vi følger skoleruta og sender faktura for medlemskap i begynnelsen av høst- og vårsemesteret. Påmelding er bindende ut skoleåret/sesongen august-juni. Angrerett for påmelding er 4 uker fra kursoppstart og avmelding gjøres skriftlig på e-post til styremailen. Vi tar kontakt per e-post så snart vi kan, og ser frem til å høre fra deg/dere! Vennligst les våre vedtekter før innmelding.

 

Velkommen til Tigerstaden Drill :)

 
 
 
 
Aspirantkurs
Tropp
Solo/Duett
 
0 år
1-2 år
3-4 år
Over 5 år
 
Ja
Nei
 
 
 
 
 
 
 

*Godkjenner bildebruk på nett/medier

Vennligst markér JA/NEI om du godkjenner bruk av bilder av medlemmet på nett eller trykte medier (Facebook, avis, pressemeldinger m.m).

Ved godkjennelse (JA) godtar du at Tigerstaden Drill publiserer film/bilder offentlig.

Send e-post til styret ved eventuell tilbaktrekking av godkjennelsen.

2018 © Tigerstaden Drill – Oslo, Norge

Materialet på dette nettstedet er omfattet av åndsverklovens bestemmelser. Uten særskilt avtale direkte med organisasjonen Tigerstaden Drill er enhver kopiering, lagring, eksemplarfremstilling og tilgjengeliggjøring bare tillatt i den utstrekning det er hjemlet i lov. Nettside og foto av Tiril Guttorm